Dakkapellen van de Kunststof Boer

U wilt een dakkapel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren kwaliteits- dakkappellen van Velux en monteren deze sneller bij u thuis dan Usain Bolt op de 100 meter sprint.

Een dakkapel zorgt voor extra woonruimte. Het grote voordeel van een dakkapel tegenover een dakraam is de extra beloopbare vloeroppervlakte, daar waar eerst het schuine dak zat.

Naast dit brengt een dakkapel ook extra licht in uw woning, wat vooral bij zolderkamers erg interessant is. Daardoor word deze kamer zeer geschikt als studieruimte, tienerkamer of gastenverblijf. Niet alleen wordt uw woning dus efficienter gebruikt, maar ook gaat de waarde van de woning ook omhoog. Wij leveren een nieuw dakkapel binnen 1 dag. Ook kunnen wij uw bestaande dakkapel renoveren.

Dakkapel binnen 1 dag geplaatst?

de Kunststof Boer biedt u vanaf begin 2015 de "dakkapel 24-uur montage-service". Dit houdt in dat u, indien gewenst, uw dakkapel binnen 1 dag door ons kan laten plaatsen.

EDPM folie op uw dak laten leggen?

de Kunststof Boer kan nu ook uw dak bekleden met de efficiënte folie: EPDM! De voordelen van een EPDM dakbekleding zijn: een verwachte levensduur van 50+ jaar, UV bestendig en het is een bijzonder lichtgewicht systeem (1,2 - 1,5 mm dik). EPDM zorgt voor een efficiënte scheiding tussen uw dak en de elementen.
de Kunststof Boer Dakkapellen.
Certificering
Gecertificeerde VakluiWij hebben enkel gemotiveerde en gecertificeerde vaklui in dienst. Kwaliteit boven kwantiteit staat bij ons hoog in het vaandel.
Vakgebieden
Uiteenlopende vakgebiedenDe de Kunststof Boer omvat vaklui uit verschillende delen in de bouwsector, hierdoor kunnen wij u van A tot Z verder helpen met uw project!
Dochterbedrijven
Schilderen, Bouwen,
Glaszetten en meer...Wilt u bij de verbouwing ook isolerend glas? Een nieuwe lik verf? Onze dochterbedrijven regelen dit voor u!
Vragen
Vragen?Wij praten graag over ons werk en willen u graag adviseren over de beste keuzes bij verbouwingen!
deKunststofBoer Medewerkers
Contactgegevens:
de Kunststof Boer
Beneden Oosterdiep 177
9645 LP Veendam
Nederland

Tel: 0598-627139
Fax:0598-491052

info@dekunststofboer.nl

Openingstijden showroom:
Dinsdag t/m Vrijdag
van 13:00 t/m 17:00 uur

"de Kunststof Boer: Uw totaalleverancier van kunststof producten!"