Deuren van de Kunststof Boer

Een schuifpui in de zomer, een simpele deur. Alles zeer belangrijk in uw woning, maar vaak een vergeten iets. Uw woning heeft immers een deur? Vergis u niet, uw woongenot wordt zoveel mooier dankzij een deur van goede kwaliteit en afwerking. Wij bouwen deze niet alleen voor u in, maar zorgen voor de juist afstelling en dat u hier geen omkijken meer naar heeft.

Naast een gladde kunststof variant, kunnen wij ook voorzien in kunststof met het uiterlijk van gelakt hout, geschikt voor zowel binnen als buiten. Hierdoor blijft de originele uitstraling van uw woning behouden en is dit bijzonder aantrekkelijk voor bijvoorbeeld boerderijen en herenhuizen.

Afstellen van hang- en sluitwerk

Wij kunnen uiteraard het hang- en sluitwerk van uw deuren weer opnieuw voor u afstellen. Uw deur hangt dan weer netjes in het kozijn en het slot werkt weer na behoren.

Schuifdeur / schuifpui afstellen

Heeft u al een schuifpui? Maar hij loopt niet zo soepeltjes meer? Wij kunnen deze ook opnieuw voor u afstellen. Hierdoor heeft u langer plezier van uw schuifdeur of schuifpui!

Sluitwerk afstellen

Heeft u al een stevige, stijlvolle deur maar sluit deze niet goed meer? De kunststofboer kan uw sluitwerk nakijken en eventueel onderhoud uitvoeren of vervangen waar dit nodig is.

Schuifpuien

de Kunststofboer Schuifpuien Schuifpuien (glazen schuifdeuren) zijn deuren die zo min mogelijk ruimte opeisen op plekken waar al niet veel ruimte is. Denk bijvoorbeeld aan een balkon, terras, kledingkast, badkamer of keuken. Een schuifpui bestaat uit een frame met een "spoor" om overheen te rollen.

Ook is mogelijk om bijvoorbeeld een spiegel of (gekleurd/ transparant) glas als schuifdeur te plaatsen, wel moet hier goed op de dikte worden gelet i.v.m. breekbaarheid.

Schuifdeuren

de Kunststofboer Schuifdeuren Schuifdeuren zijn net als schuifpuien; deuren met zijwaarts bewegende onderdelen om ruimte te besparen. Het verschil tussen schuifpuien en schuifdeuren is dat schuifdeuren vaak van een massiever materiaal is gemaakt zoals: hout, kunststof of aluminium. Ook heeft een schuifdeur een enkele rails om te gebruiken waar een schuifpui vaak een stuk naar achter beweegt en daarna zijwaarts geschoven kan worden.

Ook worden schuifdeuren vaak gebruikt in woningen waar minder validen wonen. Door het wegnemen van de draaicirkel op een normale deur is de schuifdeur veiliger.
de Kunststof Boer Deuren.
Certificering
Gecertificeerde VakluiWij hebben enkel gemotiveerde en gecertificeerde vaklui in dienst. Kwaliteit boven kwantiteit staat bij ons hoog in het vaandel.
Vakgebieden
Uiteenlopende vakgebiedenDe de Kunststof Boer omvat vaklui uit verschillende delen in de bouwsector, hierdoor kunnen wij u van A tot Z verder helpen met uw project!
Dochterbedrijven
Schilderen, Bouwen,
Glaszetten en meer...Wilt u bij de verbouwing ook isolerend glas? Een nieuwe lik verf? Onze dochterbedrijven regelen dit voor u!
Vragen
Vragen?Wij praten graag over ons werk en willen u graag adviseren over de beste keuzes bij verbouwingen!
deKunststofBoer Medewerkers
Contactgegevens:
de Kunststof Boer
Beneden Oosterdiep 177
9645 LP Veendam
Nederland

Tel: 0598-627139
Fax:0598-491052

info@dekunststofboer.nl

Openingstijden showroom:
Dinsdag t/m Vrijdag
van 13:00 t/m 17:00 uur

"de Kunststof Boer: Uw totaalleverancier van kunststof producten!"