Kunststof Goten van de Kunststof Boer

Dakgoten zijn voor iedere woning onmiskenbaar. Voor het afvoeren van overtollig water en het voorkomen dat uw woning van binnen blank komt te staan, maar dakgoten geven ook een mooie uitstraling aan het totaalbeeld van uw woning.

Wij zorgen voor een juiste afwerking en levering van de kunststof goten. Heeft u hulp nodig bij een renovatie? Wij adviseren u graag en gaan samen met u opzoek naar de beste kunststof goten oplossing voor uw woning! Onze kunststof goten zijn verkrijgbaar in meerdere soorten en maten, waardoor wij voor iedere woning iets kunnen bieden.

Wij leveren alles in de meest gangbare RAL kleuren zonder meerkosten. Bijzondere RAL kleuren zijn tegen meerprijs leverbaar. Voor meer informatie over RAL kleuren, is het nooit weg om te kijken op Ralkleuren.com voor voorbeelden.
Kunststof Goten van de Kunststof Boer
Certificering
Gecertificeerde VakluiWij hebben enkel gemotiveerde en gecertificeerde vaklui in dienst. Kwaliteit boven kwantiteit staat bij ons hoog in het vaandel.
Vakgebieden
Uiteenlopende vakgebiedenDe de Kunststof Boer omvat vaklui uit verschillende delen in de bouwsector, hierdoor kunnen wij u van A tot Z verder helpen met uw project!
Dochterbedrijven
Schilderen, Bouwen,
Glaszetten en meer...Wilt u bij de verbouwing ook isolerend glas? Een nieuwe lik verf? Onze dochterbedrijven regelen dit voor u!
Vragen
Vragen?Wij praten graag over ons werk en willen u graag adviseren over de beste keuzes bij verbouwingen!
deKunststofBoer Medewerkers
Contactgegevens:
de Kunststof Boer
Beneden Oosterdiep 177
9645 LP Veendam
Nederland

Tel: 0598-627139
Fax:0598-491052

info@dekunststofboer.nl

Openingstijden showroom:
Dinsdag t/m Vrijdag
van 13:00 t/m 17:00 uur

"de Kunststof Boer: Uw totaalleverancier van kunststof producten!"