Kunstof Kozijnen van de Kunststof Boer

Kozijnen, deuren en rolluiken zijn zonder twijfel een van de meest opvallende maar ook belangrijke aspecten van uw woning, blijven uw kozijnen. Niet alleen een blikvanger, maar ook erg belangrijk als het gaat om isolatie en licht in uw woning. Kunststof kozijnen zijn niet alleen erg duurzaam, maar ook zeer goed isolerende kozijnen. Daarom is het ook belangrijk dat deze goed, vakkundig en juist worden ingebouwd en dat de ramen goed worden afgesteld.

Onze kozijnen hebben een lange levensduur, een hoge warmte- en geluidsisolerende waarde en je hoeft ze niet te schilderen. Naast dit alles, geven wij 10 jaar garantie *op de kleurechtheid van de kozijnen. Een doekje van tijd tot tijd om het vuil eraf te halen is voldoende voor jarenlang plezier van uw kozijnen.

Wij leveren alles in de meest gangbare RAL kleuren. Bijzondere RAL kleuren zijn tegen meerprijs leverbaar. Voor meer informatie over RAL kleuren, is het nooit weg om te kijken op Ralkleuren.com voor voorbeelden.

Welke kunststof kozijnen levert de Kunststofboer?

De Kunststof Boer kan u voorzien in 3 verschillende soorten kunststof kozijnen, het Step Kozijn, het Classic Kozijn en het City Kozijn. We geven u graag een klein voorproefje van deze kunststofkozijnen. Uiteraard zijn al onze kunststof kozijnen KOMO en SKG gecertificeerd en getest. Daarnaast zijn ze ook voorzien van een CE-Label. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Het Step Kozijn

Step Kozijn Ons "Step kozijn" zijn kenmerkend aan hun verdiept profiel met "sprongetje". Het Step kozijn heeft een verdiept profiel, maar dan met een "sprongetje" in de stijl- en dorpelprofielen. Het Step kozijn heeft een lange en frisse uitstraling met het behoud van dieptewerking in het kozijn. Een schuine sponningsmaat zorgt voor perfecte waterafvoer.

Het Classic Kozijn

Classic Kozijn Vanzelfsprekend leveren wij ook de klassiekere, Classic, kozijnen met een vlak uiterlijk. Het vlakke kozijnprofiel is al 30+ jaar zeer populair, heeft een hoge geluids- en warmte isolatie en een stevige grip op de muur. Voor een stijlvol en betrouwbaar ontwerp moet u de classic hebben.

Het City Kozijn

City Kozijn Wat veel voorkomt in oudere kozijnen in binnensteden en in de doorsnee oude woningen, zijn de kozijnen met het historische verticale schuifraam met contragewichten in de zijstijlen. Met het City kozijn kunnen wij deze uitstraling volledig nabootsen. Natuurlijk maken wij gebruik van onderhoudsvrij kunststof, mogelijk met een houtnerf geschilderd. Het kozijn wordt uitgevoerd met een draaikiep-beslag.

10 jaar garantie op kunststof kozijnen bij de Kunststof Boer

Wanneer u nieuwe kunststof kozijnen neemt, wilt u er zeker van zijn dat u er lang van zal genieten. Daarom leveren wij op al onze kunststof kozijnen standaard een garantie van 10 jaard! Neem contact met ons op voor meer informatie.
Kunststof Kozijnen van de Kunststof Boer
Certificering
Gecertificeerde VakluiWij hebben enkel gemotiveerde en gecertificeerde vaklui in dienst. Kwaliteit boven kwantiteit staat bij ons hoog in het vaandel.
Vakgebieden
Uiteenlopende vakgebiedenDe de Kunststof Boer omvat vaklui uit verschillende delen in de bouwsector, hierdoor kunnen wij u van A tot Z verder helpen met uw project!
Dochterbedrijven
Schilderen, Bouwen,
Glaszetten en meer...Wilt u bij de verbouwing ook isolerend glas? Een nieuwe lik verf? Onze dochterbedrijven regelen dit voor u!
Vragen
Vragen?Wij praten graag over ons werk en willen u graag adviseren over de beste keuzes bij verbouwingen!
deKunststofBoer Medewerkers
Contactgegevens:
de Kunststof Boer
Beneden Oosterdiep 177
9645 LP Veendam
Nederland

Tel: 0598-627139
Fax:0598-491052

info@dekunststofboer.nl

Openingstijden showroom:
Dinsdag t/m Vrijdag
van 13:00 t/m 17:00 uur

"de Kunststof Boer: Uw totaalleverancier van kunststof producten!"