Kunststof Rolluiken van de Kunststof Boer

Goed bijgehouden rolluiken hebben een groot aandeel in de uitstraling van uw huis. Wanneer u kiest voor kunststof rolluiken, heeft u weinig tot geen onderhoud en behoud u de "nieuwe" look het hele jaar door!

Een rolluik zorgt voor een nette look wanneer deze dicht is, houdt zonlicht buiten wanneer u dit wenst en u heeft de zekerheid tijdens uw vakantie dat er geen inbrekers bij uw naar binnen gaan.

Er zijn 2 soorten rolluiken. De opbouw rolluiken en inbouw rolluiken. Het verschil tussen deze twee is dat u met opbouw rolluiken vrijwel altijd deze geplaatst kunt krijgen. Voor de inbouw rolluik spreken we over een geïntegreerd systeem en word het gehele kozijn vervangen.

Welke rolluiken levert de Kunststof Boer?

De Kunststof Boer kan u voorzien in 3 verschillende soorten kunststof rolluiken, het Heroal Rolluik, het Top-Duo Rolluik en het Top-Mini Rolluik. We geven u hieronder graag een klein voorproefje van deze kunststofkozijnen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Het Heroal Rolluik

Heroal Rolluiken Onze Heroal rolluiken zijn een solide keuze als zonwering in uw woning. Wist u dat rolluiken uw woning ook isoleren in de winter? Ook harde geluiden, pottekijkers en inbrekers worden buitengehouden door een Heroal rolluik. Dit rolluik kan overal binnen een dag worden geïnstalleerd! Dit rolluik is van binnen, van buiten, electrisch of met de hand te besturen.

Zonwerend
Inbraakwerend
Geluidswerend
Vochtwerend
Isolerend

Het Top-Duo Rolluik

Top-Duo Rolluiken Perfectie in elk detail, dat zijn de Top-Duo rolluiken.

Een belangrijk voordeel van de Top-Duo is de makkelijk te bereiken sluiter doos. Dit resulteert weer in minder onderhoud en snellere montage.

De kast, waarin het rolluik zich verbergt komt in de maat: 240 x 300 mm

Het Top-Mini Rolluik

Top-Mini Rolluiken De Top-Mini is te gebruiken met mini en maxi rolluik staven. De Top-Mini is een klassieke rolluik en is geschikt voor montage op plastic, houten of aluminium ramen en biedt de optimale oplossing voor verschillende doeleinden. De Top-Mini is beschikbaar in bijna elke gewenste maat.

De kast van het rolluik is er in de volgende maten:

Zonder bescherming tegen insecten:

145 x 190 mm
170 x 207 mm
210 x 230 mm

Met bescherming tegen insecten:

145 x 213 mm
170 x 230 mm
210 x 253 mm

De bediening van uw rolluiken

Handbediening

Een handbediende rolluik is de meest voorkomende soort in Nederlandse woningen. Deze manier van bedienen is tevens de goedkoopste. Echter kunt u bij deze soort wel kiezen voor een binnen- of buiten bediening.

Elektrische bediening

Wanneer u uw tijd 's ochtends nuttiger wil besteden kunt u ook kiezen voor de elektrische rolgordijn. Dit is een rolgordijn die door middel van een motor op een tijdsschema uw rolgordijnen openen of sluiten. Stel u voor: u heeft een vast ritme, om 23:00 stipt moeten de rolgordijnen dicht. Dit is te automatiseren!

Elektrisch rolgordijn met afstandsbediening

Wanneer u op zoek bent naar een elektrisch rolgordijn met afstandbediening, kunnen wij u ook verder helpen! De rolgordijn op een tijdsschema zal lang niet voor iedereen werken doordat sommige mensen nou eenmaal zelf de controle over hun gordijnen willen hebben. Hierbij is een afstandsbediening natuurlijk ideaal! Het is ook mogelijk om meerdere rolgordijnen op een afstandsbediening aan te sluiten.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Uw rolluiken gratis in geselecteerde RAL-Kleuren!

Wij leveren alles in de meest gangbare RAL kleuren. Bijzondere RAL kleuren tegen meerprijs leverbaar. De RAL kleuren in het onderstaande overzicht leveren wij zonder meerprijs! Voor meer informatie over RAL kleuren, is het nooit weg om te kijken op Ralkleuren.com voor nog meer voorbeelden.

RAL-Kleuren Rolluiken

Sunway Raambekleding
de Kunststof Boer is partner van Sunway!
Rolluiken van de Kunststof Boer
Certificering
Gecertificeerde VakluiWij hebben enkel gemotiveerde en gecertificeerde vaklui in dienst. Kwaliteit boven kwantiteit staat bij ons hoog in het vaandel.
Vakgebieden
Uiteenlopende vakgebiedenDe de Kunststof Boer omvat vaklui uit verschillende delen in de bouwsector, hierdoor kunnen wij u van A tot Z verder helpen met uw project!
Dochterbedrijven
Schilderen, Bouwen,
Glaszetten en meer...Wilt u bij de verbouwing ook isolerend glas? Een nieuwe lik verf? Onze dochterbedrijven regelen dit voor u!
Vragen
Vragen?Wij praten graag over ons werk en willen u graag adviseren over de beste keuzes bij verbouwingen!
deKunststofBoer Medewerkers
Contactgegevens:
de Kunststof Boer
Beneden Oosterdiep 177
9645 LP Veendam
Nederland

Tel: 0598-627139
Fax:0598-491052

info@dekunststofboer.nl

Openingstijden showroom:
Dinsdag t/m Vrijdag
van 13:00 t/m 17:00 uur

"de Kunststof Boer: Uw totaalleverancier van kunststof producten!"